Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'nin ilk Covid-19 vakası hala hastalığın izlerini taşıyor

Düzenleyen:
İngiltere'nin ilk Covid-19 vakası hala hastalığın izlerini taşıyor

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin ilk koronavirüs hastaları arasında kabul edilen 51 yaşındaki Joanne Rogers, üzerinden 8 ay geçmesine rağmen hala hastalığın izlerini taşıyor.

İngiltere’de 51 yaşındaki Joanne Rogers, ülkenin ilk yeni tip koronavirüs hastalarından biri olarak kabul ediliyor. Essex’te temizlikçilik yapan Rogers, grip benzeri belirtilerle ocak sonunda hastaneye başvurdu ve iki hafta evinde tedavi gördü. Durumu fenalaşan Rogers, 5 Şubat’ta hastaneye kaldırıldı ve hayatta kalma şansının artması için suni komaya sokuldu. Boğazı da delinerek solunum cihazına bağlanan Rogers, 12 gün komada kaldı. O zamanlar Covid-19 dehşeti tam olarak bilinmediği için hastaya koronavirüs testi de yapılmadı.

ETKİLERİNDEN HALA KURTULAMADI

Uzun tedavilerin ardından sağlığına kavuşan Rogers, 8 ay geçmesine rağmen halen hastalığın izlerini taşıyor. Olayın psikolojik etkilerinden kurtulamadığını ve halen kâbuslar gördüğünü ifade eden Rogers, ayrıca şiddetli anksiyete, sürekli yorgunluk ve kas ağrılarından muzdarip.

İngiltere'nin ilk Covid-19 vakası hala hastalığın izlerini taşıyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...