Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küstah Amerikalı! Müslüman çifte tükürüp hakaretler etti, 'beni tehdit ediyorlar' diye polisi aradı

Düzenleyen:
Küstah Amerikalı! Müslüman çifte tükürüp hakaretler etti, 'beni tehdit ediyorlar' diye polisi aradı

DÜNYA Haberleri

BD’nin Florida eyaletinde Luba Bozanich isimli kadın, siyahi Müslüman çifte tükürüp hakaret etti, ardından polisi arayıp "Beni tehdit ediyorlar" dedi. Olay yerine gelen polis Bozanich isimli kadını gözaltına aldı.

HABER MERKEZİ

ABD’nin Florida eyaletinde Luba Bozanich isimli kadın, siyahi Müslüman çiftin Fort Lauderdale’deki mağazada kendisini maske takması için uyarması üzerine küplere bindi. Müslümanlar ve siyahilere karşı daha önceden nefretle dolu olduğu görülen kadın, Nahla Ebaid ve kocası Tamir Elhadad’a tükürdü, galiz küfürler etti, ırkçı ifadeler kullandı. Bununla da yetinmeyen kadın, ortada herhangi bir tehdit söz konusu olmamasına rağmen “Beni tehdit ediyorlar” diyerek polisi aradı. Olay, çift tarafından baştan sona filme alınırken gelen polis, Bozanich’i gözaltına aldı. Çiftin şikayetçi olmaması üzerine kadın serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...