Sosyal medya boykotuna Lionel Messi de katıldı

Düzenleyen:
Sosyal medya boykotuna Lionel Messi de katıldı

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de spor kulüpleri ve sporcular, ırkçılık ve nefret söylemlerine karşı sosyal medyada üç günlüğüne boykot başlattı. Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi de boykota katıldı.

HABER MERKEZİ
İngiltere’de spor kulüpleri ve sporcular, ırkçılık ve nefret söylemlerine karşı sosyal medyada üç günlüğüne boykot başlattı. Barcelona’nın yıldız futbolcusu Lionel Messi de boykota katıldı. Instagram'da 200 milyon takipçisi olan Messi, boykotu desteklediğini ifade etti ve “Sosyal medyadaki tacizleri durdurmak için sesimizi yükseltelim” çağrısında bulundu. Instagram’ı içinde barındıran Facebook, sosyal medyadaki tacizlere sesiz kalmakla suçlanıyor. İngiltere’de Premier League’de siyahi bir futbolcuya sosyal medyada maymun imojileri gönderilerek hakaretler edilmişti. Kulübü, konu hakkında başvuruda bulunmuş ama Facebook, bunun şirket kurallarını ihlal etmediğini açıklamıştı. Messi, Instagram’daki 200.000 takipçisini, konu hakkında harekete geçmeleri için sosyal medya kuruluşlarını sıkıştırmalarını istedi.

Sosyal medya boykotuna Lionel Messi de katıldı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...