Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'den Johnson&Johnson aşısına onay

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İngiltere'den Johnson&Johnson aşısına onay

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD’nin en önemli iki sağlık kuruluşu tarafından Johnson&Johnson aşısının durdurulmasını tavsiyesi etmesi üzerine Avrupa'daki aşı yetkilileri çekimser kalmış bazı ülkeler ise aşının tek dozuna onay vermişti. İngiltere'de bugün yapılan açıklamaya göre Johnson&Johnson tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının kullanımına onay verdi.

İngiltere'de hükümet, Covid-19'a karşı başlatılan aşılama programına ABD'li şirket Johnson&Johnson aşısını da ekledi.

Birleşik Krallık İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurulu (MHRA), Johnson&Johnson'ın koronavirüse karşı geliştirdiği "Janssen" adlı aşının ülkede kullanımına yeşil ışık yaktı.

ŞU ANA KADAR 4 AŞI İÇİN ONAY VERİLDİ

MHRA Başkanı Dr. June Raine, artık Birleşik Krallık'ta kullanım için onay alan 4 güvenli ve etkili aşı olduğunu belirtti. Raine, "İşimiz burada bitmiyor. İnsanları hastalığa karşı korumanın faydalarının, risklerden daha ağır basmaya devam etmesini sağlamak için onaylandıktan sonra kullanımda olan tüm Covid-19 aşılarını sürekli olarak takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Birleşik Krallık'ta daha önce Pfizer/BioNTech, AstraZeneca ve Moderna aşılarına onay verilmişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...