Terk edilmekten korktu, sevdiği kadın içindeyken evi havaya uçurdu

Düzenleyen:
Terk edilmekten korktu, sevdiği kadın içindeyken evi havaya uçurdu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de terk edilmekten korkan adam, kız arkadaşının ve 3 çocuğun içinde bulunduğu evi havaya uçurdu. Şans eseri patlamada kimse yara almazken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İngiltere'de marangozluk yapan Clinton Parren (43), birlikte yaşadığı kadının evi terk etmesinden korkarak piknik tüpünü ocağa koyup kendi evini havaya uçurdu. Manchester'da meydana gelen olayda Parren, evde kanepeye uzanıp patlamayı bekledi.

EVDE 3 ÇOCUK BULUNUYORDU

Adamın kız arkadaşı Jennifer Hawksley (32), gece dev bir patlama sesi ve kulağında çınlamayla uyandı. Kadın, "Kahrolası adam, evini havaya uçurdu" diyerek kendisini dışarıya attı. Hawksley, büyük şans eseri olayı yara almadan atlattı. Kadın yine de tedbir mahiyetinde hastaneye kaldırıldı. Evde bulunan 6, 12 ve 13 yaşlarındaki 3 çocuk da yara almadı. Patlama sonrası evde büyük maddi hasar meydana geldi.

Terk edilmekten korktu, sevdiği kadın içindeyken evi havaya uçurdu

SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Parren, Manchester’daki mahkemede, hakkındaki 'patlamaya yol açarak insanların hayatını tehlikeye atma' ve 'mülke zarar verme' suçlamalarını kabul etti. Parren hakkındaki ceza daha sonra açıklanacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...