24 yıllık baba-oğul hasretinde mutlu son

Düzenleyen:
24 yıllık baba-oğul hasretinde mutlu son

DÜNYA Haberleri

Çin’de Guo Gangtang adlı bir baba, 1997'de Shandong eyaletindeki evlerinin önünde sokakta oynarken kaçırılan oğluna 24 yıl aradan sonra kavuştu.

OSMAN SAĞIRLI

Gangtang, iki yaşındayken kaçırılan oğlunu bulmak için 20 sene boyunca motosikletle ülkede 500 bin kilometre yol katederek bu süre zarfında 10 motosiklet eskitti. Guo Zhen’in kaybolması 2015'te Lost And Love adlı filme ilham kaynağı oldu. O film sayesinde ülkede birçok kayıp çocuk ailesine kavuştu. Nihayet çaresiz baba da kayıp oğluna mutlu sonla kavuştu.

Çinli ikilinin DNA testi yapılarak gerçekten baba ve oğul oldukları doğrulanırken, büyük buluşmanın ise hafta sonu gerçekleştiği duyuruldu.  

24 yaşındaki gencin aslında birkaç insan taciri tarafından kaçırılarak para karşılığı satıldığı ve oradan Henan eyaletine götürüldüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Çinli yetkililer Gangtang'ın oğlunun yerini tespit etmeyi başardıklarını açıkladı.

24 yıllık baba-oğul hasretinde mutlu son

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...