Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BAE kapılarını tüm turistlere açıyor! Tek şart aşılanma

Düzenleyen: / Kaynak: AA
BAE kapılarını tüm turistlere açıyor! Tek şart aşılanma

DÜNYA Haberleri  / AA

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye girişi yasaklanan ziyaretçilere aşı olmaları halinde yeniden kapılarını açacaklarını duyurdu.

Koronavirüs vaka sayılarının tüm dünyada Delta varyantı ile tekrar yükselişe geçmesi ile birçok ülke yeniden tedbirleri sıkılaştırma yoluna gitti. Ülkelere girişlere getirilen kısıtlamalar gündemdeyken Birleşik Arap Emirlikleri, ülkeye vize ile giriş yapmak isteyen turistler hakkında yazılı açıklama yayınladı.

Kriz ve Acil Durumdan sorumlu BAE Ulusal Otorite tarafından yapılan açıklamada, ülke ekonomisinin iyileştirilmesi ve kamu sağlığının çıkarları için, BAE'ye seyahat etmek isteyen turistlere aşılı olmaları halinde vize verileceği belirtildi. Seyahat etmek isteyenlere Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanan herhangi bir aşıyı yapmış olması şartı konuldu.

Açıklamada kararın 30 Ağustos itibarıyla geçerliği olduğu kaydedildi.

BİRÇOK SEFER DURDURULMUŞTU

BAE, Covid-19 vakalarının artması nedeniyle mayıs ayında Hindistan, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Uganda ve Nijerya'ya tüm uçak seferlerini durdurmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...