ABD’de özel jet düştü: 4 kişi öldü

Düzenleyen:
ABD’de özel jet düştü: 4 kişi öldü

DÜNYA Haberleri

ABD'de, sanayi bölgesinde bulunan bir binanın üzerine özel jetin düşmesi üzerine, 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

 ABD'nin Connecticut eyaletinde özel bir jet, sanayi bölgesinde bulunan bir binanın üzerine düştü. Kaza sonrası özel jette bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ÖLENLERİN 2'Sİ PİLOT 2'Sİ YOLCU

ABD'nin Connecticut eyaletinde yer alan Farmington kentindeki sanayi bölgesinde bulunan bir binanın üzerine Cessna Citation 560X tipi özel jet düşmüştü. Plainville’deki Robertson Havalimanı’ndan kalkış yapan jette bulunan 2’si pilot, 2’si yolcu olmak üzere toplam 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABD basınında yer alan haberlerde, jetin kalkış yapmasının ardından teknik bir arza sonucu irtifa kaybederek düştüğü aktarılmıştı. Uçağın, Kuzey Karolina’daki Dare County Bölge Havalimanı’na gittiği belirtilmişti. Jetin düştüğü binada ise kimsenin bulunmadığı aktarılmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...