Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberi: Afganistan'da cuma namazı esnasında Şii'lere ait olduğu öğrenilen bir camiye bombalı saldırı düzenlendi. Salırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bilgisi verildi.

Son dakika: Afganistan'da kaos ve terör hayatın her noktasında sürüyor. Ülkenin kuzeyindeki Kündüz vilayetindeki bir camide patlama meydana geldiği açıklandı. İlk belirlemelere göre camide Cuma namazı sırasında meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı duyuruldu.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI 100'Ü GEÇTİ
Taliban sözcüsü Zabihullah Mücahid, Kunduz'un Sayed Abad bölgesindeki Şiilere ait camiye cuma namazı sırasında bombalı saldırı düzenlendiğini söyledi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğunu ifade eden Mücahid, Taliban güçlerinin bölgeye ulaştığını ve saldırıyla ilgili inceleme başlatıldığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre gerçekleştirilen saldırıda ölü ve yaralı sayısı 100'ü geçti.

Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Görgü tanıklarının intihar eylemi olduğunu belirttiği saldırıyı üstlenen olmadı. Afganistan'da geçmişte Şiilere yönelik saldırıların çoğunu terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz vilayetinin Sayed Abad bölgesinde Şii'lere ait bir camiye düzenlenen bombalı saldırıda ölü ve yaralı sayısı 100'ü geçti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...