Alec Baldwin’e "ihmalden" dava açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Alec Baldwin’e "ihmalden" dava açıldı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in çekim provaları sırasında kazara öldürüldüğü “Rust” (Pas) filminde baş ışık teknisyeni olarak görev yapan Serge Svetnoy, tabancayı ateşleyerek ölüme yol açan aktör Alec Baldwin aleyhinde dava açtı.

 

“Rust” (Pas) filminde baş ışık teknisyeni olarak görev yapan Serge Svetnoy, tabancayı ateşleyerek ölüme yol açan aktör Alec Baldwin aleyhinde dava açtı. Los Angeles’ta açılan davada Baldwin ile birlikte yönetmen yardımcısı David Halls, filmde silahlardan sorumlu Hannah Gutierrez Reed ile çok sayıda kişi ve kurum, ihmalle itham edildi.

Alec Baldwin’e "ihmalden" dava açıldı
ABD’de olayı soruşturan Santa Fe Bölge Savcısı Mary Carmack Altwies, olayda sabotaj ihtimalinin olmadığını açıkladı.

Svetnoy, avukatı aracılığıyla açtığı davada, bu ihmalin kendisinde “şiddetli hissi bozukluğa” yol açtığını ifade etti. Geçen ay tabancadan gerçek mermi çıkmasıyla Hutchings’in öldüğü, yönetmen Joel Souza’nın yaralandığı olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. ABD’de olayı soruşturan Santa Fe Bölge Savcısı Mary Carmack Altwies, olayda sabotaj ihtimalinin olmadığını açıkladı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...