Savaşın acı yüzü Ukrayna... İrpin ve Buça'da sokaklar cesetlerle doldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Savaşın acı yüzü Ukrayna... İrpin ve Buça'da sokaklar cesetlerle doldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna güçleri günlerdir sokaklardan ve araçlardan sivil insanlara ait cesetleri toplasa da Buça ve çevresinde hala bir sürü ceset yollarda bulunuyor. İrpin ve Buça kentlerinde sokaklarda çok sayıda patlamamış roket ve mayınlar da bulunuyor.

Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna’nın Buça kentinde herkesi dehşete düşüren görüntüler gelmeye devam ediyor.

Savaşın acı yüzü Ukrayna... İrpin ve Buça'da sokaklar cesetlerle dolduBuça ve çevresinde yollardaki cesetler, savaşın acı yüzünü gözler önüne seriyor...

Buça sokakları, sivillerin cesetleri ile dolu. Ukrayna güçleri yollarda bulunan sivil cesetleri toplama çalışmalarını hızlandırırken, yol kenarlarında çok sayıda sivil ceset bulunuyor. Cesetlerden bazılarının üstü yoldan geçenler tarafından kapatılsa da bazıları açık bir şekilde görülebiliyor.

Buça ve çevresinde hayatını kaybeden sivil sayısı henüz netlik kazanmazken kentte ve çevresinde sürdürülen aramalarla daha çok sivillere ait cesetlere ulaşılıyor.

YOLLAR ÇATIŞMANIN İZLERİNİ TAŞIYOR

Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken, Ukrayna’nın İrpin ve Buça kentleri yaşanan şiddetli çatışmanın izlerini taşıyor.

İrpin ve Buça’da mermilerin ve bombaların hedefi olmayan çok az sayıda ev bulunurken, yollar patlamış tank ve zırhlı araçlarla dolu.

Savaşın acı yüzü Ukrayna... İrpin ve Buça'da sokaklar cesetlerle doldu

Çatışmalar sırasında atılan ancak patlamamış birçok roket ve mühimmat da sokaklarda bulunuyor. Çatışmalar esnasında sokaklara döşenen mayınlar da sokakların birçok noktasında yer alıyor.

Hayalet şehre dönen İrpin ve Buça’da Ukrayna güçlerinin mühimmat arama çalışmaları ise devam ediyor.

Savaşın acı yüzü Ukrayna... İrpin ve Buça'da sokaklar cesetlerle doldu


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...