Zelenskiy'nin polar ceketi Lonra'da satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: The Telegraph
Zelenskiy'nin polar ceketi Lonra'da satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

DÜNYA Haberleri  / The Telegraph

Londra'da Ukrayna'yı desteklemek için Zelenskiy'nin giydiği polar ceketi satışa çıkarıldı ve 90 bin sterline satıldı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 2. ayında Rus saldırıları tüm hızıyla devam ederken işgal edilen Ukrayna için destek çalışmalarıda sürüyor. Savaş başladığından bu yana Ukrayna'ya destek veren ülkelerden biride İngiltere'ydi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, desteğini sürekli olarak dile getirmiş ve daima Ukrayna'nın yanında olacağını söylemişti.

Ukrayna'da savaş sürerken Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, sürekli olarak sahada askerlerle beraber görüntülenmiş ve kameralar karşısına sivil bir şekilde çıkmıştı. Zelenskiy'nin bu süre içinde sürekli olarak giydiği haki rengi polar ise çok konuşulmuştu. İşte o polar Londra'da Ukrayna için düzenlenen bir bağış toplama müzayedesinde 90 bin sterline satıldı.

MÜZAYEDEYİ JONHSON YÖNETTİ 

Müzayede bizzat Başbakan Johnson tarafından yönetildi. Johnsın giysinin 50 bin sterlinlik başlangıç ​​fiyatından çok daha yüksek bir fiyata gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Tate Modern'de Rusya saldırıları altında olan Ukrayna'ya insani yardım için bağış etkinliğinde neredeyse iki katına satıldı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Telegraph
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...