HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Elon Musk: Trump'ın Twitter'daki yasağını kaldıracağım

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Elon Musk: Trump'ın Twitter'daki yasağını kaldıracağım
Donald Trump, Elon Musk, Twitter, Haber

DÜNYA Haberleri  / İHA

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan Donald Trump'ı sevindirecek bir açıklama geldi. Musk, Trump'ın Twitter yasağını kaldıracağını söyledi.

335 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'ı 44 milyar dolara satın almak için anlaşmaya vardı. Musk, Twitter'da ilk icraatlarından biri eski ABD Başkanı Donald Trump'a kıyak geçmek olacak.

"AHLAKİ DEĞİL"

Ünlü iş adamı Musk, Trump’ın Twitter’daki yasağını kaldıracağını söyledi. Söz konusu yasağı "ahlaki olarak yanlış ve tamamen gereksiz" olarak nitelendirdi.

TRUMP NEDEN ENGELLENDİ?

Twitter'ın eski sahipleri, Donald Trump'ı, ABD Kongresi'ni basan kişilere "vatansever" demesi üzerine engelleme kararı almıştı. Trump, bu sosyal medya platformunu başkanlığı döneminde sıkça kullanıyordu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...