ABD Başkanı Joe Biden uçağa binerken merdivenlerden yuvarlanıyordu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD Başkanı Joe Biden uçağa binerken merdivenlerden yuvarlanıyordu

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Biden, Polonya’daki temaslarının ardından ülkesine doğru yola çıkmak üzere başkanlık uçağına bindiği esnada az daha merdivenlerden yuvarlanıyordu.

ABD Başkanı Joe Biden, Polonya’daki temaslarının ardından ABD’ye doğru hareket etti. 80 yaşındaki Biden, Air Force One adlı başkanlık uçağına bindiği sırada az daha merdivenlerden düşüyordu.

SAĞLIK DURUMU YİNE TARTIŞILIYOR

Kameralara yansıyan görüntülerde, Biden’ın uçağın kapısına az bir mesafe kala tökezlediği ve iki elini merdivenlere uzattığı görüldü. Biden, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi havaalanındakilere el sallayarak uçağa bindi. Bu yaşanılanlar sonrası Joe Biden’ın sağlık durumu ABD'de yine tartışma konusu oldu.

DAHA ÖNCE DE TÖKEZLEMİŞTİ

Bu yaşanılanla Biden için ilk değil. ABD Başkanı Biden, 19 Mart 2021’de Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentine yapacağı ziyaret öncesinde Andrews Askeri Hava Üssü'nde basının sorularını cevapladıktan sonra başkanlık uçağına binmek üzere merdivenleri çıkarken de düşme tehlikesi geçirmişti. Ayağı tökezleyen Biden, defalarca takıldıktan sonra yere düşmüştü. Biden’ın zor anları Amerikan basınında gündem olmuş, fiziksel sağlığı ile ilgili endişeler dile getirilmişti. Beyaz Saray ise Biden'ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamış ve söz konusu kazanın havanın rüzgarlı olmasına bağlamıştı.

(İHA)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...