Gaza Starving ne demek? Twitter’daki (X) Gaza Starving etiketi ne anlama geliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gaza Starving ne demek, anlamı nedir? | X platformunda milyonlarca insan, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etmek ve Gazze’nin sesi olmak için #GazaStarving etiketi paylaşımlar yapıyor. Peki, Gaza Starving ne demek? İşte yanıtı…

Gaza Starving anlamı nedir, Türkçesi ne demek? İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etmek ve Gazze’nin sesi olmak için #GazaStarving etiketi paylaşımlar yapılıyor. Peki, Gaza Starving ne demek? Detaylar…

GAZA STARVING NE DEMEK?

Gaza Starving, İngilizce bir ifadedir ve “Gazze açlıktan ölüyor” demektir. Dün gece #GazaStarving etiketi ile X’te milyonlarca paylaşım yapılarak başta Türkiye’de olmak üzere birçok ülkede İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto edildi.

Gaza Starving ne demek? Twitter’daki (X) Gaza Starving etiketi ne anlama geliyor?

GAZZE’DE KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'ye 108 gündür sürdürdüğü saldırılarında 11 bin çocuk ve 7 bin 500 kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

Gazze'de şu ana kadar yüzde 70'i kadın ve çocuk 7 bin kişinin hala enkaz altında veya kayıp olduğu kaydedilirken, hastanelere ulaşan cenazelerin sayısının 25 bin 925 olduğu, 63 bin kişinin de yaralandığı ifade edildi.

İsrail saldırılarında 70 bin konutun tamamen yıkıldığı, toplamda ise 290 bin konutun zarar görerek ikamet edilmez durumda olduğu bilgisi paylaşıldı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...