İsrail Lübnan'ın güneyinde İHA'yla araç vurdu! 3 Hizbullah mensubu öldü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İsrail Lübnan'ın güneyinde İHA'yla araç vurdu! 3 Hizbullah mensubu öldü

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail, Lübnan'ın güneyinde İHA'yla araç vurdu. Hava saldırısında 3 Hizbullah mensubunun öldüğü belirtildi.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana sınırda yaşanan çatışmalarda çok sayıda can kaybı yaşanırken, saldırlar devam ediyor.

Son olarak İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyinde bir araca yönelik düzenlediği hava saldırısında 3 Hizbullah mensubunun öldüğü belirtildi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Lübnan resmi ajansı NNA’da yer alan habere göre, İsrail’e ait insanız hava aracı (İHA), sınırdaki Nakura beldesi yakınlarındaki bir aracı hedef aldı. Hizbullah tarafından yapılan açıklamada, saldırıda mensupları Ali Abdulnebi Kasım, Mustafa Hüseyin Selman ve Mahmud Ali Gabris'in öldüğünü duyurdu.

Hizbullah, İsrail'e ait kuzeydeki Liman yerleşim birimine yönelik kamikaze İHA ile saldırı düzenlendiğini de kaydetti.

226 HİZBULLAH MENSUBU ÖLDÜ

İsrail ordusu ve Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana sınırda yaşanan çatışmalarda 226 Hizbullah mensubu, 45 Lübnanlı sivil, 11 Emel Hareketi, 12 Hamas ve 12 İslami Cihad mensubu ile 6 İsrailli sivil ve 11 İsrail askeri öldü.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...