İsrail, katliama doymuyor! Hastane bahçesine 150 cenaze defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsrail, katliama doymuyor! Hastane bahçesine 150 cenaze defnedildi

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail, Filistin Kızılayına bağlı Nasır ve el-Emel Hastanelerini bir haftadır kuşatma altında tutuyor. Ölenler de hastane avlusuna gömülüyor...

İsrail, Gazze Şeridi’ne saldırılarını 114 gündür aralıksız sürdürüyor. Güvenli bölge olduğu iddiasıyla Filistinlileri tehcir ettiği bölgelere de operasyon düzenleyen İsrail ordusunun Refah’ın doğusundaki bir evi hedef alan hava saldırısında çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı. İsrail güçleri Filistin Kızılayına bağlı Nasır ve el-Emel Hastanelerini bir haftadır kuşatma altında tutuyor. Bu sebeple 150 cenaze, Nasır Hastanesinin avlusuna gömüldü.

Morgda hâlen kimliği belirlenemeyen 30 kişinin naaşının olduğu ifade edildi. Ayrıca saldırılar sebebiyle sağlık personeli, yaralı ve hastalar ile buraya sığınan yaklaşık 7 bin kişinin ölümle burun buruna olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...