Korkunç olay! İtfaiye ekibi yanlış adrese gitti: Müdahalede gecikti, 15 kişi öldü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Korkunç olay! İtfaiye ekibi yanlış adrese gitti: Müdahalede gecikti, 15 kişi öldü

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Filipinler’de yanlış adres verilen itfaiye fabrika yangınına müdahalede gecikti, 15 kişi hayatını kaybetti. Yangında ölenlerin çoğunun işçiler ve marangozlar olduğunu öğrenildi.

Filipinler'de yanlış adres verilmesi ve şiddetli yağışta trafiğin kilitlenmesi sonucu itfaiye ekipleri konfeksiyon fabrikasında çıkan yangına müdahalede gecikti, 15 kişi yaşamını yitirdi. Filipinler Yangından Korunma Bürosu, fabrika sahibi dahil 15 kişinin hayatını kaybettiği yangında ölenlerin çoğunun işçiler ve marangozlar olduğunu açıkladı.

Büro çalışanı Nahum Tarroza, kendilerine yanlış adres verilen ekiplerin şiddetli yağış sebebiyle trafiğe takıldıklarını ve yaklaşık 15 dakika geç kaldıklarını belirtti.

BİNADAN ATLAYARAK KURTULDULAR

Tarroza, iki saatte söndürülen yangın sırasında iki katlı konfeksiyon fabrikasının en üst katından atlayarak kurtulan 3 kişinin hastaneye sevk edildiğini bildirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...