Timsah dolu gölete düşen yaşlı kadının feci sonu

Düzenleyen: / Kaynak: Dailystar
Timsah dolu gölete düşen yaşlı kadının feci sonu

DÜNYA Haberleri  / Dailystar

ABD’de yaşlı bir kadın, evinin yakınında timsahlarla dolu gölete kazara düştü. Yaşlı kadın kurtulmak için çırpınsa da timsahlar tarafından parçalanarak hayatını kaybetti.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşlı bir kadın feci şekilde öldü.  Florida'nın timsahlarıyla ünlü nehrinde pusuda bekleyen iki timsaha yaşlı kadın yem oldu. Nehir kenarında yürüyüş yaptığı esnada ayağı kayınca nehre düşen yaşlı kadın, göletten çıkmak için çabalayamadı. Gölette pusuda bekleyen iki timsah ise durumdan faydalandı.Y

aşlı kadın Englewood’daki evinin yakınında kazara timsahlarla dolu gölete düştü. Bir süre kurtulmak için mücadele eden kadın iki timsah tarafından parçalandı.

Sarasota Şerif Ofisi, ismini açıklamadığı kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi. Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu (FWC), kadının ölümüne yol açan iki timsahı yakaladı ve göletten çıkardı.

FWC, Florida’da son 10 senede tıbbi tedavi gerektirecek kadar ciddi yaralanmalı yılda ortalama 8 timsah saldırısı olduğunu açıkladı.

BİR ÇOCUĞU TİMSAH KAPTI

Geçtiğimiz Haziran ayında ise ABD'nin tatil bölgelerinden biri olan Walt Disney World'de benzer bir olay yaşandı. 2 yaşındaki Iane Graves ve ailesi tatil için Walt Disney World'e gitti. Graves, nehir kenarında yürümeye başladı ve o anlarda bir anda nehirden fırlayan timsah, çocuğu bir anda kaptı.

Küçük çocuğun annesi ve babası  oğullarının timsah tarafından kaçırıldığını farkedince nehre atladı ve timsahın ağzından çocuğu almaya çalıştılar. Başarılı olamayan aile timsah tarafından kaçırılan çocuklarının gidişini acıyla izledi. Yetkililer olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Dailystar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...