2024 memur maaş zammı tablosu! Zamlı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaşı en düşük ne kadar olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
2024 memur maaş zammı tablosu! Zamlı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaşı en düşük ne kadar olacak?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun Aralık ayı enflasyon oranı bugün açıklanıyor. TÜİK verilerinin açıklanmasının ardından en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı merak edilirken arama motorlarında 2024 memur maaş zammı tablosu nedir? Zamlı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaşı en düşük ne kadar olacak? soruları aratıldı.

TÜİK tarafından açıklanan Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık enflasyon verileri ile beraber 6 aylık enflasyon farkı netleşecek. Vatandaşların gündeminde yer alan konu ile ilgili 2024 memur maaş zammı tablosu! Zamlı SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaşı en düşük ne kadar olacak? araması yapıldı. İşte zamlı maaş tablosu!

2024 MEMUR MAAŞ ZAMMI TABLOSU!

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. TÜİK, 2024 SSK, Bağ-Kur emekli zammını belirleyecek aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı. Verilerle emeklilerin alacağı enflasyon farkı belli olurken, gözler, kök maaş zammı ile taban aylık düzenlemesi için Meclis'e çevrildi.

MEMUR MAAŞ ZAMMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

3 Ocak günü saat 10.00'da TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon oranı açıklandı böylece 6 aylık enflasyon farkı da netleşecek.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...