KOBİ’lere karne

KOBİ’lere karne

EKONOMİ Haberleri

KOSGEB tarafından KOBİ’lerin iç değerlendirme yapmaları, rakipleriyle kendilerini karşılaştırmaları, hedef belirlemeleri ve varsa sorunlarına çözüm bulabilmeleri amacıyla, her bir işletme için “Değerlendirme Raporu” hazırlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, raporun e-Devlet üzerinden erişime açıldığını bildirdi.

 Türkiye’de yaklaşık 3,5 milyon KOBİ olduğunu hatırlatan Bakan Varank “KOBİ’lerimiz bu raporla bulunduğu bölgede, Türkiye genelinde ve sektörel bazda nerede olduğunu görebilecek. Firma özelindeki bu raporlar sayesinde, işletmeler gelecek planlarını daha sağlıklı yapabilecek. İşletme Değerlendirme Raporu, ilerleyen dönemde KOBİ Rehberlik ve Teknik Danışmanlığı Sistemi’ne entegre edilerek. KOBİ’lerin yol haritalarını belirlemelerinde etkin rol üstlenecek. KOSGEB, raporlardan çıkan makro ve mikro ölçekli analizlere göre, yeni destek programları oluşturacak veya mevcut destek programlarını revize edecek. KOBİ’lere destek verilirken bu raporlar da dikkate alınacak. Daha güçlü KOBİ’lere ihtiyacımız var” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...