Türkiye Avrupa’nın büyüme motoru

Türkiye Avrupa’nın  büyüme motoru

EKONOMİ Haberleri

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, P&G Tükiye’nin, Avrupa’nın büyüme motoru konumunda olduğunu belirterek “Son üç yıldır, P&G için Avrupa’nın en hızlı gelişen ülkesi Türkiye.

Avrupa, P&G’nin ABD’den sonra en büyük ikinci pazarı. P&G Türkiye olarak sağlık sektöründe de büyümek istiyoruz” dedi. P&G Türkiye’nin, kısa bir süre önce Türkiye de dâhil olmak üzere sekiz ülke için hub hâline geldiğini ifade eden Turnaoğlu “P&G Türkiye merkez ofis liderliğinde yönettiğimiz ülkelere yeni ülkeler bağlandı. Bugün itibarıyla, Türkiye, 6 farklı saat diliminden ülkeyi yönetiyor. Artık Orta Asya’da yedi ülkenin yönetimini İstanbul’dan gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. P&G’nin Türkiye’de satılan ürünlerinin yaklaşık yüzde 50’sinin Türkiye’de üretildiğine dikkati çeken Turnaoğlu, 25 farklı ülkeye ihraç edildiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...