Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokyo’da rüzgâr, millî yelkencilerden yana olacak

Tokyo’da rüzgâr, millî  yelkencilerden yana olacak

EKONOMİ Haberleri

Doğuş Grubu’nun Türk yelkenciliğini ve yelken sporcularını uluslararası başarılara hazırlamak amacıyla desteklediği Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesinde minikler ve gençlerden oluşan sporcular arasında ülkemizi olimpiyatlarda dördüncü defa temsil edecek Ateş Çınar ve Deniz Çınar ile üçüncü defa temsil edecek olan Alican Kaynar yer alıyor.

Doğuş Grubu desteğiyle Türkiye’yi Tokyo Yaz Olimpiyatlarında temsil edecek bu üç olimpik sporcu, bir yıl gecikmenin getirdiği zorluklara rağmen antrenmanlarını sürdürerek Türkiye’yi bir kere daha gururlandırmaya hazırlanıyor. Sponsorluk kapsamında ‘Rüzgâr Bizden Yana’ sloganıyla hazırlanan reklam filminde; Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in vizyonuyla grubun memleket sevgisi ile olimpiyat ruhunun birleştirici gücü yansıtılıyor. Yelken sporunun Türkiye’de bilinirliğini artırmak ve Doğuş Grubu’nun yelken sporuna uzun dönemli desteğinin vurgulandığı film,  Doğuş Grubu ve Tribal Worldwide İstanbul Reklam Ajansı iş birliğiyle hazırlandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...