Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binlerce esnafın gözü okullarda

Binlerce esnafın  gözü okullarda

EKONOMİ Haberleri

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de başlayacak olmasının esnafı sevindirdiği belirtti.

Palandöken “İki yıldır okulların açılmasını bekleyen başta kantinci, servisçi ve kırtasiyeci esnafımız olmak üzere eğitim sektörüne doğrudan ve dolaylı yoldan hizmet veren bütün esnaf ve sanatkârlarımız yeni eğitim öğretim sezonunun başlamasını dört gözle bekliyor. Eğitim öğretim yılının başladığı dönemde ortalama 25 milyar lira harcama yapılıyor. Bu da piyasanın hareketlenmesi ve esnafımızın iş yapabilmesi açısından önem arz ediyor. Ülke genelinde yaklaşık 400 bin okul servis aracı ile 15 binden fazla kantinci esnafımız sıkıntıdaydı. Şimdi birikmiş kira, fatura, vergi, sosyal güvenlik primi gibi borçlarını ödeyebilecekler. Kredi borcu olan servisçi esnafımız, bunu ödeme imkanına kavuşacak. 5-6 milyar liralık alışveriş hacmine sahip olan, 25-30 bin civarında kırtasiyeci esnafımızın da işleri açılacak” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...