Son dakika: Altın fiyatlarında sert düşüş! 1 Temmuz 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?

Düzenleyen:
Son dakika: Altın fiyatlarında sert düşüş! 1 Temmuz 2022 gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?

EKONOMİ Haberleri

Son dakika: Altın fiyatları düşüyor! Temmuz ayının ilk günün altın fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yeni ayın ilk gününe düşüşle başlayan altın fiyatlarında dalgalanma sürüyor. BDDK’nın kararı sonrası sert düşüş yaşayan gram altın ve çeyrek altında kayıplar artıyor. Gram altın 965 liraya kadar geriledi. Peki 1 Temmuz 2022 gram altın, tam altın, yarım altın ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? Gram ve çeyrek altın fiyatları düşüyor mu? İşte güncel ve anlık altın fiyatları…

ALTIN FİYATLARI ABD ekonomisindeki daralma ve BDDK’nın kararı sonrası inişli çıkışlı dalgalanmasını sürdürüyor. Temmuz ayının ilk gününde altın fiyatlarında kayıplar daha da arttı. BDDK’nın kararı sonrası 1000 liranın altına düşen gram altın, yeni ayın ilk iş gününde 965 TL’ye kadar geriledi. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları düşüyor mu? 1 Temmuz 2022 tam altın, cumhuriyet altın, gram altın, yarım altın ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte altın fiyatlarında son durum… 

ALTIN FİYATLARI SERT DÜŞTÜ 

Haftanın beşinci gününde vatandaşlar ve yatırıcımcılar tarafından gram altın fiyatları ilgiyle takip ediliyor. Gram altın son günü son olarak günü 969 liradan kapatmıştı. Çeyrek altın ise 1.678 liradan işlem görmekteydi. Rusya Ukrayna savaşı sonrası döviz kurları yakından takip edilirken, altındaki rakamlar da merak ediliyor. İşte 1 Temmuz 2022 Cuma günü altın fiyatları...

1 TEMMUZ ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

1 Temmuz Cuma günü haftanın beşinci gününde altın fiyatları kırmızı ve aşağı yönlü ibreyi gösteriyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 969,93 TL'den yapan gram altın şu anda alış fiyatı 966,83 lira satış fiyatı 967,04 liradan işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU?

Önceki kapanışını 6.421,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını alış fiyatı 6.299,00 TL satış fiyatı 6.401,00 TL üzerinden işlem görüyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Önceki kapanışını 3.322,00 TL üzerinden yapan yarım altında ibre aşağıyı gösteriyor. Yarım altın 3.150,00 TL alış ve 3.213,00 TL satış fiyatına sahip.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın, son kapanışını 1.611,00 TL seviyesinde yapmıştı. Son olarak 1 Temmuz itibariyle 1.578,00 TL alış fiyatına sahip olan çeyrek altın, 1.606,00 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...