Bakan Işıkhan'dan staj ve kademeli emeklilik açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakan Işıkhan'dan staj ve kademeli emeklilik açıklaması

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği staj ve kademeli emeklilik hakkında basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruyu cevapladı.

Milyonlarca EYT'linin emekli olmasının ardından, 2000-2008 arası SGK girişi olanlara kademeli emeklilik gelip gelmeyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti MYK toplantısının ardından "Kademeli emeklilik düzenlemesi yapılacak mı?" sorusuna cevap verdi.

STAJ VE KADEMELİ EMEKLİLİK ÇALIŞMASI VAR MI?

Işıkhan, milyonlarca çalışanın merakla beklediği staj ve kademeli emeklilik hakkında herhangi bir çalışmalarının olmadığını söyledi.

"Kademeli emeklilik düzenlemesi yapılacak mı?" sorusuna cevap veren Bakan Işıkhan, "Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok." ifadelerini kullandı.

 
Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...