Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler? Evlilik kredisi desteğine nasıl başvurulur?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler? Evlilik kredisi desteğine nasıl başvurulur?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi başvuruları hakkında açıklamalarda bulundu. Aile ve Gençlik bankası yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli faizsiz 150.00 TL kredi desteğinde bulunacak. Peki evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler? Evlilik kredisi desteğine nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yeni evlenecek çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Bakan Göktaş, programla başvurusu onaylananların toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesi 15 bin TL kredi desteğinde sunulacağını açıkladı.Türkiye'nin yer altı zenginliklerinden elde edilecek gelirlerle gençlere yatırım yapmak için oluşturulması planlanan Aile ve Gençlik Fonu hakkında da konuştu. Fon için Hazine ve Maliye Bakanlığının yönetmelik hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen Bakan Göktaş, fonun ilk uygulamasını deprem bölgesinden başlatacaklarını ifade etti. Peki evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler? Evlilik kredisine nasıl başvurulur?

Evlilik kredisi başvuruları ne zaman, şartları neler? Evlilik kredisi desteğine nasıl başvurulur?

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI NE ZAMAN, ŞARTLARI NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şartları ve zamanı henüz netleşmeyen evlilik kredisi başvurularının kriterlerinin nasıl olacağının Meclis'te görüşüleceğini ifade etti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...