Galatasaray'ı karıştıran iddia!

Galatasaray'ı karıştıran iddia!
SPOR Haberleri

Yorumcu Sinan Engin, Mancini'nin antrenmanda Bruma ile kavga ettiğini, kavga sırasında genç oyuncunun kulağını ısırıp ittiğini söyledi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin Portekizli futbolcu Bruma'yı kulağından ısırıldığı iddia edildi. Beyaz TV'de Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Sinan Engin, sarı kırmızılı takımla ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Engin, "Roberto Mancini, Bruma ile antrenmanda kavga ediyor. Kulağını ısırıyor. Bruma da itiyor 'napıyorsun ya?' diyor. Polemik olmasın diye o zaman söylemedim" dedi. Bruma'nın kadroda olmamasını Mancini'ye bağlayan Sinan Engin, "Bugün nerede Bruma? Galatasaray'da kaleye en çabuk giden adam oynamıyor. Mancini'nin raporu doğrultusu nedeniyle oynatılmıyor" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...