Şampiyonlar Ligi heyecanı: Galatasaray'da Liverpool mesaisi başladı

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Şampiyonlar Ligi heyecanı: Galatasaray'da Liverpool mesaisi başladı
Şampiyonlar Ligi, Galatasaray, Liverpool, Süper Lig, Okan Buruk, Haber
Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek Süper Lig'de 7'de 7 yapan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 2'nci haftasında 30 Eylül Salı akşamı İngiliz devi Liverpool ile sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray, Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde Premier Lig temsilcisi Liverpool ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Şampiyonlar Ligi heyecanı: Galatasaray'da Liverpool mesaisi başladı - 1. Resim

TOPA SAHİP OLMA ÇALIŞMASI VE ÇİFT KALE MAÇ

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre; Liverpool müsabakası öncesinde ilk antrenman gerçekleştirildi. Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, topla ısınmayla başladı. Sonrasında 2 grup halinde 5'e 2 pas ve topa sahip olma çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

Şampiyonlar Ligi heyecanı: Galatasaray'da Liverpool mesaisi başladı - 1. Resim

Galatasaray, 28 Eylül Pazar günü gerçekleştireceği antrenmanla RAMS Park'ın ev sahipliği yapacağı Liverpool müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...