TCDD'de iş fırsatı! KPSS'siz 95 personel alınacak, işte başvuru şartları

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
TCDD'de iş fırsatı! KPSS'siz 95 personel alınacak, işte başvuru şartları

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 8 ildeki iş yerlerinde belirsiz süreli sözleşmeyle 12 kaynakçı, 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni istihdam edilecek. 95 işçi alınmasına yönelik ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere 95 işçi alacak. Konuya ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre başvuruda bulunan adayların 36 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

İş gücü talepleri KPSS şartı aranmaksızın bugünden itibaren 23 Şubat'a kadar çalışma adresine göre Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanacak.

Makine bakımcısı ve teknisyeni ile kaynakçı olarak alınacak işçilerde, belirtilen meslek kodlarında en az 3 yıl çalıştığını karekodlu SGK tescil ve hizmet dökümüyle belgelemesi ve gerekli çalışma belgelerine sahip olmaları şartı aranıyor.

İŞÇİLER 8 İLDE GÖREVLENDİRİLECEK

Gerekli diğer şartlardan evrak teslim tarihi ve yerine, uygulama ve sözlü sınav bilgilerinden sonucuna kadar tüm duyurular TCDD'nin internet sitesi http://www.tcdd.gov.tr/

"Duyurular" bölümünde yer alacak. İş gücü talebine başvuru yapıp İşkur tarafından gönderilen nihai listedeki adaylar, noter huzurunda kura çekimi öncesi belgeleri 22 Mart'a kadar TCDD'nin İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına teslim edecek.

Başvuruda bulunacak adayların 36 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Alımı yapılacak işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...