Doğan Zaimoğlu kimdir? Doğan Zaimoğlu nereli, neden öldü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Doğan Zaimoğlu kimdir? Doğan Zaimoğlu nereli, neden öldü?

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü iş insanı Doğan Zaimoğlu dün fabrikasındaki odasında ölü bulundu. Bunun üzerine Doğan Zaimoğlu'nun kim olduğu merak edildi. Doğan Zaimoğlu kimdir? Doğan Zaimoğlu nereli, neden öldü?

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde tanınan Doğan Zaimoğlu, fabrikasındaki odasında hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Zaimoğlu'nun kalp krizi geçirdiği düşünülse de kesin sonuç için otopsi yapılacak. Doğan Zaimoğlu'nun ölümü sonrası kim olduğu, hayatı ve biyografisi merak edildi. Doğan Zaimoğlu kimdir? Doğan Zaimoğlu nereli, neden öldü?

DOĞAN ZAİMOĞLU KİMDİR?

Ünlü iş insanı Doğan Zaimoğlu, Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan AYDE Alüminyum A.Ş 'nin yönetim kurulu başkanıdır. Bilecik Osmaneli ilçesinde tanınan Zaimoğlu iş insanı kimliğinin yanı sıra hayırsever kimliği ile de ön plana çıkmaktadır. Zaimoğlu Osmaneli ilçesine pek çok eser kazandırmıştır Osmaneli Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Doğan Zaimoğlu tarafından yaptırılmıştır. 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...