Muğla'da feci kaza 3 can aldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Muğla'da feci kaza 3 can aldı!

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişi daha hayatını kaybedince ölü sayısı 3'e yükseldi.

Muğla'da yaşanan feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Muğla'nın Seydikemer ilçesinin Çaykenarı Mahallesi’nde M.S. idaresindeki 48 ALK 479 plakalı otomobil ile Abdulvahap Deniz (49) idaresindeki 07 GLB 59 plakalı otomobil Fethiye – Kaş yolunda kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerinde sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Muğla'da feci kaza 3 can aldı!

Kazada 48 AL K479 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Sema Solak (57) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi ise ağır şekilde yaralandı.

Muğla'da feci kaza 3 can aldı!

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Abdulvahap Deniz(49) ve Türkan Solak (29) hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Diğer yaralının tedavisi devam ediyor.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...