Yalova'da kaçak sigara operasyonu

/ Kaynak: İHA
Yalova'da kaçak sigara operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yalova düzenlenen operasyonlarda İstanbul'a götürülmeye çalışılan 56 bin 680 adet gümrük fazlası sigara yakaladı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Aldığı bir istihbaratı değerlendiren Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 2 şahsı takibe aldı. Şahıslar gümrük fazlası kaçak sigaraları 34-AY-6568 plakalı bir kamyonete yükledikten sonra üzerini plastik kaplama işlerinde kullanılan malzemelerle örterek yola koyuldular. Şahıslar Yalova'nın Tonami Meydanına geldiğinde ekipler düğmeye basarak operasyonu başlattılar. Durdurulan araçta yapılan aramada kasaya gizlenmiş halde 56 bin 680 adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Ü.E (30) ve O.B (35) adlı 2 kişi ise gözaltına alındı. Şahıslar sorgularında Doğu illerinden aldıkları kaçak sigaraları İstanbul'a götürerek satacaklarını kabul ettiler. Şahıslar 5607 sayılı kanuna muhalefet suçlaması ile adliyeye sevk edilirken kaçak sigaralara ise imha edilmek üzere el konuldu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...