İstanbul’da çocuklara korkunç tuzak

Düzenleyen:
İstanbul’da çocuklara korkunç tuzak

GÜNDEM Haberleri

İddialara göre, Tarlabaşı'nda yer alan bir dernek, Roman, Kürt ve Arap çocuklarına dışarıdan aldıkları fonlarla PKK ve LGBTi+ propagandası yapıyor.

Korkunç iddia İstanbul'un göbeği Tarlabaşı'nda ortaya atıldı. Yurtdışından aldığı fonlarla Türk, Kürt, Arap ve Roman çocuklara yönelik LGBTİ+ ve PKKpropagandası yaptığı ileri sürülen derneğin faaliyetleri şoke etti.

İstanbul’da çocuklara korkunç tuzak

HEDEFTE ARAP, KÜRT VE ROMAN ÇOCUKLAR VAR
İddialara göre, Tarlabaşı’nda faaliyet gösteren bir dernek, LGBTi+ ve PKK propagandası yapıyor. Dernek, iddiaya göre, Kobani olaylarında çocuklara çıkarttırdığı dergide PKK propagandası yaptı. HDP ile işbirliği içinde olduğu iddia edilen dernek, Arap, Türk ve Roman çocuklara, gençlere ve kadınlara Kürtçe öğretiyor. Öte yandan derneğin ‘Parlayan Çocuklar’ adlı dergisinde ‘Kobane Konuşmaları’ yazısında çocukların ağzından PKK/PYD propagandası yapıldığı iddia ediliyor.

TOPLUM MERKEZİ Mİ, TERÖR YUVASI MI?

2006 yılında kurulan Tarlabaşı Toplum Merkezi’yle, sapkınlıklarıyla bilinen ‘Beraberce Derneği’, KAOS GL gibi LGBTİ+ dernekler de ortak çalışıyor, programlar düzenliyor. Sosyal medyadaki LGBTi+ hesaplar tarafından da desteklenen merkez, çocuklarla birlikte çıkardığı ‘Parlayan Çocuklar’ adlı dergide LGBTi+ ve PKK propagandası yapıyor, erkek çocuklarını etek giymeye, prenses olmaya teşvik ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...