Kılıçdaroğlu yine özür dilemedi

Kılıçdaroğlu yine özür dilemedi

GÜNDEM Haberleri

Ortaya attığı iddiaların yalan olduğu belgelerle sürekli kanıtlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Katarlı öğrencileri de kapsayan eğitim programlarına ilişkin asılsız iddiasını ve Kanal İstanbul’a ilişkin tehditlerini, partisinin TBMM’deki grup toplantısında da sürdürdü.

Haber Merkezi

Binlerce öğrenci kendisinden özür beklerken Kılıçdaroğlu bunun aksine yeni bir açıklama yaptı. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Üniversite sınavlarını kaldıralım’ önerisine karşılık veren Kılıçdaroğlu, tıp eğitimi konusuna ilişkin göndermede bulunarak “Bahçeli’ye bir iyi, bir de kötü haberim var. İyi haberim şu; üniversite sınavları kaldırıldı, kötü haberim; bizim çocuklarımız için değil” ifadelerini kullanarak, yalan olduğu ortaya çıkmasına karşın Katar iddiasını tekrarladı.

TEHDİTLERE DEVAM
Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul’la ilgili tehditlerini de sürdürdü. Müteahhitlere, bankalara ve bürokratlara seslenen Kılıçdaroğlu “Bu işe giren müteahhit unutsun kendisini. Bankalara, kredi kuruluşlarına söylüyorum: Bu işe kredi veren, unutsun kendisini. Bürokratlara söylüyorum: Bunun altına imza atan bürokratın burnundan fitil fitil getireceğim” diyerek yatırımcıları tehdit etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...