Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Pakdemirli, Kanal İstanbul üzerinden muhalefete yüklendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Pakdemirli, Kanal İstanbul üzerinden muhalefete yüklendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tekirdağ’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bakın İstanbul'da Tekirdağ'ı da bağlayan 3 tane köprü var. Her bir köprüye muhalefet başta CHP olmak üzere hepsi buna karşı çıkmıştı ve karşı çıkmaya devam etmişti. Bugün aynı şeyi Kanal İstanbul'da yaşıyoruz." dedi.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önce Tekirdağ Valiliğine ardından ise AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret etti.

7 İKLİM, 4 MEVSİM BİR ARADA
Bakan Pakdemirli, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin coğrafyası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Pakdemirli, 7 iklimin ve 4 mevsimin bir arada yaşandığını belirterek, "Bir taraftan gerçekten zor bir coğrafya, bir taraftan da kimsenin elde edemeyeceği zenginlikler içeriyor. Tarımıyla, ticaretiyle, sanayisiyle, gelişmişlik endeksiyle gerçekten gelişmiş bir ülke olmaya adayız." ifadelerini kullandı.

Bütün uluslararası endekslerin Türkiye’yi artık gelişmiş olarak gösterdiğini ifade eden Bakan Pakdemirli, son 20 yılda çok farklı yerlere gelindiğini belirtti.

"ERDOĞAN 100 YIL SONRA KONUŞULACAK BİR LİDER"
Tüm partilerin hizmet için var olduğunu vurgulayan Pakdemirli, "Tüm partiler hizmet için var olduklarını iddia ederler ama siz doğru bir yerdesiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl sonra konuşulacak olan, 50 yıl sonra konuşulacak olan, yine 100 yıl sonra konuşulacak olan bir lider." açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin hak ettiği yere gelmek için çok ısrarcı olduğunu belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Gerçekten birileri yapar, birileri eleştirir. Bakın İstanbul'da Tekirdağ'ı da bağlayan 3 tane köprü var. Her bir köprüye muhalefet, başta CHP olmak üzere, hepsi buna karşı çıkmıştı ve karşı çıkmaya devam etmişti." dedi.

Bugün aynı şeylerin Kanal İstanbul projesinde yaşandığının altını çizen Bakan Pakdemirli, "Türkiye artık dünyanın en büyük projelerini yapmaya aday ve muktedir bir ülkedir." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...