Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CİMER'e teşekkür mesajı yağdı

CİMER'e teşekkür mesajı yağdı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye, orman yangınlarına karşı verdiği mücadeleyi sürdürürken Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) devletin yaptığı desteklerle ilgili yüzlerce teşekkür mesajları gönderildi.

Ebru Karatosun | ANKARA

Kayseri’den bir vatandaş attığı mesajda “Ülkemizin bu zor döneminde bütün kurumlarımızın hâlen devam etmekte olan orman yangınlarına hizmetlerinden dolayı siz değerli devlet büyüklerime minnetlerimizi arz ediyorum. İhtiyaç durumunda şartsız bir şekilde gerekli noktalarda gönüllü hizmet almaktan onur ve gurur duyacağımı söylemek isterim” dedi.
İstanbul’dan bir vatandaş ise mesajında şunları aktardı: Bir vatandaş olarak eğer yardım gerekli ise orada olmayı istiyorum. Sosyal medyada algı oluşturanlar, devletin ve milletin birliğine kastedenler sizlerin moralini bozmasın. Biz devletimiz için ölmeye hazır serdengeçtileriz. Allah devletimizden razı olsun.


 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...