Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Tokat'ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün süreyle yasaklandı

Tokat'ta gösteri ve yürüyüşler 3 gün süreyle yasaklandı
Fotoğraf Başlığı Tokat'ta gösteri ve yürüyüsler 3 gün süreyle yasaklandi

Tokat'ta 3 gün süreyle her türlü yürüyüş, konferans, miting vs. etkinlikler yasaklandı. Yasak, 11 Ekim 2025 saat 23.59’a kadar geçerli olacak.

Kaydet
a- | +A

Tokat Valiliği, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde yapılacak her türlü toplu etkinliğe 3 gün süreyle yasak getirdi.

BAKMADAN GEÇME
Hamas ateşkes açıklamasında Trump
HABER

Hamas ateşkes açıklamasında Trump'a seslendi: Baskı yapın, izin vermeyin

HER TÜRLÜ ETKİNLİK VE STANT AÇMAK YASAK

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında; valilik ve kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenleyeceği programlar dışında, Tokat genelinde yapılacak tüm açık ve kapalı yer toplantılarının, yürüyüş, basın açıklaması, protesto eylemi, miting, çadır kurma, oturma eylemi, stant açma, açlık grevi, anma töreni, afiş ve pankart asma, el ilanı dağıtma, imza masası açma, meşale yakma, konser, konferans ve benzeri etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.

11 EKİM'DE SON BULACAK

Açıklamaya göre söz konusu yasak, 09 Ekim 2025 saat 00.01’den 11 Ekim 2025 saat 23.59’a kadar geçerli olacak.

Valilik, alınan kararın kamu düzeninin korunması, milli güvenlik, genel sağlık ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin zarar görmemesi amacıyla alındığını belirtti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.