Koronavirüsü atlatan Bakan Akar Brüksel'e gidiyor

Düzenleyen:
Koronavirüsü atlatan Bakan Akar Brüksel'e gidiyor

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; koronavirüs testi negatif çıkan Hulusi Akar, hastalığı atlattığını ve bugün NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak için Brüksel'e gideceğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüsü atlattığını ve NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere bugün Brüksel'e gideceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Bakan Akar, test sonucunun negatife döndüğünü duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Akar, şu ifadeleri kullandı:

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

"Hafif belirtilerle geçirdiğimiz rahatsızlık sonrasında testlerimiz çok şükür negatife dönmüştür. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Brüksel'e gideceğiz.

Bu süreçte arayan, soran ve dualarını eksik etmeyen değerli büyüklerimize, dost ve kardeşlerimize, vatandaşlarımıza, silah ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder; sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım."

TOPLANTI YARIN

NATO Savunma Bakanları Toplantısı 16-17 Şubat’ta Brüksel’deki NATO karargahında yapılacak. Bakanların gündeminde Rusya’nın Ukrayna sınırında askeri yığınağını artırması ve ittifakın bu nedenle artan gerilime karşı neler yapacağı bulunuyor.

Toplantı kapsamında düzenlenecek Nükleer Planlama Grubu, Avrupa'da Güvenlik Durumu ve Caydırıcılık-Savunma konulu oturumlar ile diğer oturumlara katılacak Akar'ın, aralarında İngiltere, Romanya, Hollanda, Letonya, Estonya ve Kuzey Makedonya'nın da bulunduğu bazı ülkelerin savunma bakanları ile ikili görüşmeler yapması planlanıyor.

Koronavirüsü atlatan Bakan Akar Brüksel'e gidiyor

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...