Türkiye Gazetesi E-Gazete
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete 10:01
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız
Gündem

Emekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız

Son Güncelleme: 28 Mart, 2024 - 13:52
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitinginde konuştu. "Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemini dile getiren vatandaşlarımız haklıdır" diyen Erdoğan, "Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız." diye konuştu. Konuşmasında muhalefeti de eleştiren Erdoğan, "CHP'nin ihtirasları DEM'i de için hallaç pamuğuna çevirdi. Kimi 'kendimize oy verelim', kimi 'CHP'nin kuyruğuna takılalım' diyor. Yani her kafadan bir ses çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Gökdere Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Bursa'ya her geldiğinde kalbinin bir köşesini bu kentte bıraktığını ifade eden Erdoğan, mitinge 90 bin kişinin katıldığını duyurdu.

Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne iki gün kaldığını hatırlatarak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını vurguladı.

Türkiye Yüzyılı şehirlerinin inşasını Bursa'nın yol arkadaşlığında yapmak istediklerinin altını çizen Erdoğan, "Biz biliyoruz ki Bursa'nın boş lafla palavrayla yalanla dolanla işi olmaz. Çünkü Bursa, emeğin, alın terinin, üretimin şehridir. Bursa, yatırıma bakar, esere bakar, hizmete bakar, projeye bakar velhasıl Bursa icraata bakar." değerlendirmesini yaptı.

Emekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız - 1. Resim
Başlık ResmiEmekli maaşlarına düzenleme yolda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında tekrar masaya yatıracağız - 1. Resim

Erdoğan, "CHP, çeşitli şehirlerde DEM'le hem de tabanına rağmen neyin karşılığı, hangi paylaşımların ürünü olduğu bilinmeyen karanlık ittifaklar kuruyor. Fakat bundan öylesine utanıyorlar ki saklamak için de kırk takla atıyorlar. CHP'nin ihtirasları, DEM'in de içini hallaç pamuğuna çevirdi. Bu partide kimi diyor ki; 'kendimize oy verelim', kimi diyor; 'CHP'nin kuyruğuna takılalım.' Yani her kafadan bir ses çıkıyor." dedi.

Bu kentin başta Togg fabrikası olmak üzere ülkenin prestij eserlerine öncülük ettiğini ve ev sahipliği yaptığını belirten Erdoğan, "Allah vergisi büyüleyici güzellikleriyle, medeniyetlerin mirası eşsiz birikimiyle en önemlisi de vakur insanıyla Bursa'ya da böylesi yakışır. İnşallah, Bursa 31 Mart'taki tercihiyle bu duruşunu büyükşehirde ve ilçelerde belediye yönetimlerine de yansıtacaktır. Ben buna inanıyorum, Bursa'ya güveniyorum. Biz de belediye başkanlarımızla el ele verip Bursa'nın önünde yeni bir dönem açmayı planlıyoruz." diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli
HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de konuştu: Yatırım ve kalkınma hamlelerimiz kesintiye uğramayacak

Alandaki katılımcılara, "Bursa, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Hanımlar, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler var mıyız? Bursa'yla birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız?" sorularını yönelten Erdoğan, "evet" cevabını aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta "milli irade bayramı"na kavuşacaklarını söyleyerek, vatandaşların Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Bursa'nın sadece sahip olduğu maddi imkanların değil, özgürlüğün kıymetini de çok iyi bildiğini söyleyen Erdoğan, Çanakkale'de yedi düvele karşı verilen tarihi istiklal mücadelesinde en büyük desteği veren yerlerden birinin bu şehir olduğunu belirtti.

Erdoğan, bir asır önce, iki yılı aşkın süre işgal altında kalan Bursa için milletin karalar bağladığına, Osmanlı döneminde de Bursalı yiğitlerin gönül coğrafyasının dört bir yanında destanlar yazdığına dikkati çekerek, "Cezayir'i bir ikindi bastılar/Camilere çifte çanlar astılar/ Yiğitleri kurban diye kestiler/ Sokakları mermer taşlı/Güzelleri hilal kaşlı Cezayir/" dizelerinin yer aldığı ağıdı okudu.

Cezayir'e sefere çıkıp memleketlerine dönemeyen yiğitlerin ardından yakılmış bu ağıdın bugün de kendilerine önemli mesajlar verdiğini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Son dönemde Gazze'de yaşananların bundan bir farkı var mı, yok. Gazze'de oluk oluk akan Müslüman kanı karşısında kör, sağır kesilenler, yarın bizim başımıza benzer bir felaket gelse emin olun aynısını yapacaklar. Aslında biz bunu yaşadık. Rusya'yla aramızın açıldığı terör örgütlerinin sınırlarımıza dayandığı bir dönemde Batılı ülkeler güney şehirlerimizdeki hava savunma sistemlerini alıp götürmüşlerdi. Hamdolsun, o dönemdeki sıkıntıların üstesinden gelmeyi, kendi gücümüzle, imkanımızla, mücadelemizde başardık. Suriye'de, Libya'da, Akdeniz'de, Karadeniz'de, Karabağ'da hangi adımı attıysak karşımızda büyük bir küresel ittifak bulduk. Güven ve istikrar iklimimizi bozmak için yıllardır ülkemizde etki edebildikleri her kesimi kışkırtmaya, hareketlendirmeye çalıştılar, her seçim döneminde de aynı senaryoyu devreye soktular."

"İHTİRASLARI ÖYLESİNE GÖZLERİNİ BÜRÜMÜŞ DURUMDAKİ PKK'YA, FETÖ'YE GÖZ KIRPIYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletle bir olup bu oyunları birer birer bozduklarını vurgulayarak, "Kimi tuzakları geçtiğimiz mayısta olduğu gibi sandıkta hüsrana uğrattık. Kimi tuzakları 15 Temmuz'da olduğu gibi sokakta bertaraf ettik. Kimi tuzakları, askeri harekatlarımızla sınırlarımız ötesinde durdurduk. Tabii bu uzun soluklu bir mücadeledir. Her dönemde yeni araçlar, yeni argümanlar, yeni taktikler devreye giriyor. Hiç şüpheniz olmasın. Önümüzde bizi yine zorlu bir süreç bekliyor." ifadelerini kullandı.

Bu toprakları vatan yapmak için verdikleri uğraşı, vatanı elde tutmak için de sürdürmek mecburiyetinde olduklarına değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"Aksi takdirde tıpkı bir asır önce yapmaya çalıştıkları gibi bizi bu topraklardan jiletle kazıyıp atmakta tereddüt etmeyecekleri açıktır. Ülkemiz muhalefetinin anlamadığı, anlamak istemediği, anlıyorsa bile önemsemediği hakikat işte budur. İhtirasları öylesine gözlerini bürümüş durumdaki ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten çekinmiyorlar. Bu uğurda PKK'ya göz kırpıyorlar, bu uğurda FETÖ'ye göz kırpıyorlar, bu uğurda emperyalist heveslere göz kırpıyorlar, bu uğurda her türlü hırsızlığa, arsızlığa yol veriyorlar."

"CHP'NİN İHTİRASLARI, DEM'İN DE İÇİNİ HALLAÇ PAMUĞUNA ÇEVİRDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin siyasi vizyonun sıfır olduğunu, siyasi programın ve projenin mevcut olmadığını belirterek, "İcraat desen zaten yok. Buna karşılık muhalefet cenahında her türlü istismar, her türlü kirli pazarlık, her türlü entrika kol geziyor. CHP, çeşitli şehirlerde DEM'le hem de tabanına rağmen neyin karşılığı, hangi paylaşımların ürünü olduğu bilinmeyen karanlık ittifaklar kuruyor. Fakat bundan öylesine utanıyorlar ki saklamak için de kırk takla atıyorlar. CHP'nin ihtirasları, DEM'in de içini hallaç pamuğuna çevirdi. Bu partide kimi diyor ki; 'kendimize oy verelim', kimi diyor; 'CHP'nin kuyruğuna takılalım.' Yani her kafadan bir ses çıkıyor." dedi.

Üye sayısı az olan marjinal partilerin sağa sola talimat verdiğini, istikamet çizdiğini, seçmenin iradesine ipotek koyduğunu belirten Erdoğan, "CHP'li faşist yöneticiler 'kapıdan giremezsiniz' diyerek zaten bunları her gün tokatlıyor. Ortada savunduklarını iddia ettikleri hak, hukuk, değer, prensip namına bir şey kalmadı. Bize karşı ortalığı ayağa kaldıranlar CHP'nin küstahlıkları karşısında uslu bir kediye döndü." diye konuştu.

Erdoğan'ın mesajları şöyle:

EMEKLİ MAAŞLARI

Temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız.

Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemini dile getiren vatandaşlarımız haklıdır.

21 yılda nasıl 3 kat Türkiye'yi büyüttüysek, önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyütüp inşallah sözlerimizi fazlasıyla tutacağız."

Editör: TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 28 Mart, 2024 - 13:52
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Seyyanen zam komisyondan geçti! Maaşlarda 30 bin TL artış olacak
    Seyyanen zam komisyondan geçti! Maaşlarda 30 bin T...
    Kaydet
  • 2
    Ekranların ünlü yalısı yeni sahibini arıyor! Rekor bedelle satışa sunuldu
    Ekranların ünlü yalısı yeni sahibini arıyor! Rekor...
    Kaydet
  • 3
    Özlem Gürses Sözcü'den ayrıldı mı, neden yok? Yeni adresi belli oldu
    Özlem Gürses Sözcü'den ayrıldı mı, neden yok? Yeni...
    Kaydet
  • 4
    Lisede skandal görüntüler! Öğrencilerin öğretmene yaptıkları utandırdı
    Öğrencilerin öğretmene yaptıkları utandırdı
    Kaydet
  • 5
    İndirim rüzgarı kısa sürdü! Akaryakıta zam geliyor
    İndirim rüzgarı kısa sürdü! Akaryakıta zam geliyor
    Kaydet
YAZARLAR
  • M. Said Arvas
    M. Said Arvas "Ev alma, komşu al!.."
    Kaydet
  • Osman Ünlü
    Osman Ünlü Yaratmak, Allah'a mahsustur!
    Kaydet
  • Abdüllatif Uyan
    Abdüllatif Uyan Duâlarımızın kabul olması için...
    Kaydet
  • Vehbi Tülek
    Vehbi Tülek Haset eden, dâima gamlı ve kederlidir!
    Kaydet
  • Ragıp Karadayı
    Ragıp Karadayı "Müsbet ikazlarınız için çok teşekkür ederiz efendim."
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Konya ve Kayseri'deki ambulans rallisi nefes kesti
    Konya ve Kayseri'deki ambulans rallisi nefes kesti
    Kaydet
  • Otomobilin çarptığı yaşlı kadın metrelerce savruldu! O anlar kamerada
    Otomobilin çarptığı yaşlı kadın metrelerce savruldu! O anlar kamerada
    Kaydet
  • Otobüsün son durağı börekçi oldu! Kaza anı kamerada
    Otobüsün son durağı börekçi oldu! Kaza anı kamerada
    Kaydet
  • Emre Belözoğlu Süper Lig'e geri dönüyor!
    Emre Belözoğlu Süper Lig'e geri dönüyor!
    Kaydet
  • Trump toplantının ortasında uyuyakaldı!
    Trump toplantının ortasında uyuyakaldı! "Hasta mı?" sorusu yeniden alevlendi
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Faciadan dönüldü! Okul servisi hurdaya döndü, şoför oturup yanışını izledi
Faciadan dönüldü! Okul servisi hurdaya döndü, şoför oturup yanışını izledi
Kaydet
En çok satan SUV modeller! 2 Uzak Doğulu kasımda zirvede
En çok satan SUV modeller! 2 Uzak Doğulu kasımda zirvede
Kaydet
Türkiye Kupası grup kuraları ne zaman çekilecek? ZTK kura çekimi için geri sayım başladı!
Türkiye Kupası grup kuraları ne zaman çekilecek?
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası