Altın fiyatında gerileme yaşanıyor 4 Nisan

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın fiyatında gerileme yaşanıyor 4 Nisan

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Altın fiyatlarında düşüş yaşanması güncel altın fiyatları açısından merak uyandırıyor. Gram altın fiyatı 4 Nisan 2024 tarihinde 2 bin 332 TL'den satışa sunulurken güncel altın fiyatları hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz...

Altında yaşanan düşüş birçok farklı soruyu da beraberinde getirdi. Özellikle Fed Başkanı Jerome Powell'ın "bekle-gör" yaklaşımının, varlık fiyatlarında artan dalgalanmaya yol açtığını belirtiyor.

Altın fiyatında gerileme yaşanıyor 4 Nisan - 1. Resim

Bugün, yurt içinde reel efektif döviz kuru ve haftalık para ve banka istatistikleri, yurt dışında ise Avrupa'da hizmet sektörü ve bileşik Satınalma Yöneticileri Endeksi'nin yanı sıra ABD'de dış ticaret dengesi ve haftalık işsizlik maaşı başvuruları verileri yakından takip edilecek. Analistler, bu verilerin altının ons fiyatında teknik açıdan 2 bin 300 ve 2 bin 350 dolar seviyelerini direnç, 2 bin 280 ve 2 bin 250 dolar seviyelerini ise destek konumunda tutacağını belirtiyor.​

ALTIN FİYATINDA YAŞANAN DÜŞÜŞ

Gram altın, bir önceki kapanışta 2 bin 363 liradan işlem görürken; bugün, 4 Mart Salı günü 2.343 TL'den alıcı buluyor. Çeyrek altının bir önceki kapanışı 3 bin 863 lira iken, bugün 3 bin 831 TL'den alıcı buluyor.

ALTIN FİYATI GÜNCEL NİSAN 2024

Alış: 2.347,33 TL

Satış: 2.347,68 TL

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...