Antalya'da deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Antalya'da deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Antalya beşik gibi sallanıyor, deprem haberleri peş peşe geliyor. Dün akşam meydana gelen 3,8 büyüklüğündeki depremin ardından yürekler yine ağza geldi. AFAD, Gazipaşa merkezli depreme ilişkin ilk verileri açıkladı.

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya'da beşik gibi sallanıyor. Dün akşam saat 22.27'de merkez üssü Kaş olan 3.8 büyüklüğünde depremin ardından bir sarsıntı daha yaşandı. 

ANTALYA 3,5 İLE SALLANDI

Gazipaşa merkezli depreme ilişkin AFAD ilk verileri açıkladı. Richter ölçeğine göre sarsıntının büyüklüğü 3.5 olarak kayıtlara geçti. ,

 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...