Ardahan beyaza büründü: Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ardahan beyaza büründü: Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yurt genelinde düşen hava sıcaklıklarının ardından yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor. Ardahan’ın yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle etrafı beyaza büründü ve kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Kış aylarına yaklaştık ve hava sıcaklıkları yurt genelinde düşmüş durumda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok noktaya yağış uyarısı yaparken yurdun yüksek kesimleri kar etykili oluyor. BU noktalardan biri de Ardahan oldu.

Kış mevsimin en sert geçtiği yerlerden biri olan Ardahan'ın yüksek yerlerinde etkili olan kar sonrası ortaya adeta kartpostalları andıran görüntüler oluştu. Ardahan kent merkezinde gece etkili olan sağanak, yükseklerde kar yağışına dönüştü. Kentte bir süredir etkisini gösteren soğuk hava ve sağanak, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı.

Ardahan beyaza büründü: Kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

SICAKLIK YÜKSEK NOKTALARDA EKSİYE DÜŞTÜ

Yağış nedeniyle Ardahan'ı Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Ardahan-Ardanuç kara yolunun Bülbülan Yaylası etekleri beyaza büründü. Hava sıcaklığı da aynı oranda düşerek, yükseklerde eksi dereceye kadar indi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...