Bakan Soylu duyurdu! Terörist Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a eylem yapmak için gelen terörist yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu duyurdu! Terörist Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a eylem yapmak için gelen terörist yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye’ye geçen, PKK’nın sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul’da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen terörist, sahte kimlikle yakalandı" dedi.

Terörle mücadele yurdun her noktasında titizlikle sürdürülüyor. Teröristler Bakanlık ve askerlerimizin çalışmalarıyla hain planlarını gerçekleştiremeden kıskıvrak yakalanıyor. Hain terörist Murat Karyılan'ın talimatıyla eylem yapmak ve yaptırmak için İstanbul'a gelen terörist sahte kimlikle yakalandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen, örgütün sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul'da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen; Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı'nın başarılı bir operasyonla sahte kimlikle İstanbul'da yakalandığını açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...