Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Çetin-Yıldız görüştü: Kılıçdaroğlu görevi istiyor

Çetin-Yıldız görüştü: Kılıçdaroğlu görevi istiyor
Fotoğraf Başlığı Çetin-Yildiz görüstü: Kiliçdaroglu görevi istiyor

Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Feti Yıldız ile görüşmesinde CHP İstanbul İl Başkanlığına kayyım atanmasını doğru bulmadığını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun partinin başına geçme niyetinde olduğunu söyleyen Çetin, "Öyle bir niyeti olduğunu zannediyorum ama çok kötü olur, sokağa çıkamaz" dedi.

Kaydet
a- | +A

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, eski TBMM Başkanı ve eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ile Meclis’teki makam odasında bir araya geldi.

Çetin, yaklaşık 15 dakika süren görüşmenin ardından, “Feti bey bir hukukçu. Feti bey bana, ‘kayyım atanması doğru değil’ dedi” açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de bir soruya cevap veren Hikmet Çetin, “Kemal Kılıçdaroğlu hiç konuşmuyor. Partinin başına geçmek istiyor. Öyle bir niyeti olduğunu zannediyorum ama çok kötü olur, sokağa çıkamaz” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME
CHP Genel Merkezi
HABER

CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu'na direnme hazırlığı! Ankara'da kayyım nöbeti 

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.