Dehşet veren cinayet: Kadın, tartıştığı kocasını uyurken öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dehşet veren cinayet: Kadın, tartıştığı kocasını uyurken öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya'da bir kadın eşiyle tartıştıktan sonra uyuyan kocasını bıçaklayarak öldürdü. Ardından kadın polis ekiplerini arayarak kocasını bıçakladığını itiraf etti.

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir kadın, tartıştığı eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece saatlerinde Ulus Mahallesi Besihaneler civarında bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında sık sık tartışma yaşandığı belirtilen S.K. ile kocası Ahmet Kalkan (40) arasında yine tartışma çıktı. Gece saatlerinde eline bıçağı alan 3 çocuk annesi S.K., çocukları yan odada uyuduğu sırada eşi Ahmet Kalkan’ı uyurken boğazından bıçakladı.

POLİSİ ARAYARAK İTİRAF ETTİ

S.K. daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyleyerek eve polis çağırdı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, zanlı S.K. polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Asf20 Eylül 2023 20:23

Oraya kocasının uyusturucu bağımlısı olduğunu ve sürekli karısına şiddet uyguladığını da yazın o zaman doğru haber yapın

Sonraki Haber Yükleniyor...