İran 5 büyüklüğündeki depremle sallandı
Editör: Sevda Altunbaş
- Güncelleme:

İran'da deprem oldu! 5 büyüklüğündeki depremin yerin 16 kilometre derinliğinde meydana geldiği duyurdu. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin ise henüz bir bilgi verilmedi.
Son deprem haberi İran'dan geldi. Depremin büyüklüğü 5 olarak ölçüldü. İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, merkez üssü Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Lenge kentinin Bender Kong bölgesi olan deprem yerel saatle 17.29'da kaydedildi. 5 büyüklüğündeki depremin yerin 16 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi.
CAN VE MAL KAYBI BİLGİSİ VERİLMEDİ
Hürmüzgan Valiliği Kriz Yönetimi Genel Müdürü Mehrdad Hasanzade, durum değerlendirmesi için ekiplerin Bender Kong'a sevk edildiğini, gerekli yardımların yapılması için çalışma başlatıldığını açıkladı. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin ise henüz bir bilgi verilmedi.