Eskişehir'de vahşet! Göbek bağı dahi düşmemiş bebeğin cesedi çöplükten çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eskişehir'de vahşet! Göbek bağı dahi düşmemiş bebeğin cesedi çöplükten çıktı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir'de korkunç bir olay yaşandı! Şehir çöplüğünde bulunan bir poşetin içinden göbek bağı üzerinde yeni doğmuş bir kız bebek cesedi bulundu.

Eskişehir şehir çöplüğünde bulunan ayrıştırma tesisinde, bir poşetin içinden yeni doğmuş bebek cesedi çıktı.

ÇÖPLÜKTE YENİ DOĞMUŞ KIZ BEBEK CESEDİ BULUNDU

Eskişehir-Seyitgazi yolunda bulunan şehir çöplüğünde çalışanlar personeller tarafından bebek cesedi bulundu. Çöp arabaları ile kentin çeşitli yerlerinden getirilen çöplerin incelendiği ayrıştırma tesisinde, beyaz bir poşetin içinde yeni doğmuş, kordonu kesik kız bebeği cesedi bulan çalışanlar, durumu yetkililere bildirdi.

Eskişehir'de vahşet! Göbek bağı dahi düşmemiş bebeğin cesedi çöplükten çıktı

İNCELEME BAŞLADI

İhbar üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince inceleme başlatıldı.

KORDONU HENÜZ ÜZERİNDE

Kordonun henüz üzerinde olmasından dolayı evde doğduğu belirlenen bebek cesedi, otopsi işlemlerinin yapılması için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...