Beşiktaş'ta yangın faciasında ölenlerin kimlikleri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gayrettepe'deki bir gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişinin kimliği belirlendi. Hayatını kaybedenlerden birinin gece kulübünde DJ'lik diğerinin ise aşçılık yaptığı öğrenildi.

İstanbul'da güpegündüz yaşanan yangın faciası gündeme bomba gibi düştü. Gayrettepe'deki bir gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 8 kişi gözaltına alınırken, ölenlerin kimlikleri belirlendi. Hayatını kaybedenlerden birinin gece kulübünde DJ'lik yaptığı öğrenildi.

ÖLENLERİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri çevredeki hastanelerin morguna kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nin morgu önünde ölenlerin yakınları teşhis için beklerken, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri morg önünde güvenlik önlemi aldı. Bazı aile yakınları da sinir krizi geçirdi. Yaralıların kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri sürerken cenazelerden 20'si Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Beşiktaş'ta yangın faciasında ölenlerin kimlikleri belli oldu - 1. Resim

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Üzerinden kimlik çıkmayan, yabancı uyruklu olduğu tespit edilen bir kişi dışında yangında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

"Ahmet Sever (52), Ahmet Uzun (36), Alparslan Salih Derelioğlu (64), Atanur Aladağ (43), Barış Güngör (21), Emrah Demiroğlu (40), Fahrettin Korkut (42), Gökhan Yıldırım (37), Kadir Orhonoğlu (41), Mehmet Okumuş (39), Özkan Baş (45), Sinan Yılmaz (55), Adem Özçelik (50), Ahmet Kartal (25), Ahmet Mehduş (28), Akın Kıhri (36), Binali Çayır, Cengiz Aksoy (47), Efe Demir (17), Gökay Tevlek (47), Gökhan Akbulut (40), Hüseyin Ak (21), Muhammet Ali Yıldırım (43), Ramazan Altan (43), Shir Agha Bigzade, Şivan Dolu (44) ve Yılmaz Kıhri (59)."

Gökay Tevlek'in gece kulübünde DJ'lik diğerinin ise aşçılık yaptığı, Kadir Orhanoğlu'nun 2 çocuk babası, Yılmaz Kıhrı ve Akin Kıhrı'nın baba-oğul tadilatta kaynak ustası olarak çalıştığı öğrenildi.

Gece kulübünde DJ'lik yapıyordu! Yangın faciasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu - 1. Resim

MUTFAK KISMINDA ZEHİRLENDİ

Atanur Aladağ'ın ise aşçı olarak çalıştığı öğrenildi. Aladağ'ın yakını Türkeş Aladağ, "Biz başka yerde çalışıyoruz. Telefon geldi yangın çıktı diye. Amcamın çocuğu da içerideydi. 2 kişiydi. 1 tanesi şans eseri kurtuluyor. Diğeri de mutfakta olduğu için zehirleniyor ve vefat ediyor. Aşçı olarak çalışıyordu. Diğeri de garsondu. Ailelerin başı sağ olsun" dedi.

Gece kulübünde DJ'lik yapıyordu... Yangın faciasında ölenlerin kimlikleri belli oldu - 2. Resim

 

Gece kulübünde DJ'lik yapıyordu! Yangın faciasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...