Gelin arabasında ne gelin var ne damat! Kontrolde ortaya çıktı, polisler bile şaştı kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gelin arabasında ne gelin var ne damat! Kontrolde ortaya çıktı, polisler bile şaştı kaldı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde polis ekiplerince gelin arabası gibi süslenen araçta yapılan aramada 2 düzensiz göçmen ile kaçakları taşıdığı belirlenen sürücü yakalandı. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri, düzensiz göçmenlerin batı illerine götürülmek üzere ilçeden çıkacağı bilgisini aldı.

GELİN ARABASI İLE GÖÇMEN KAÇIRMAYA KALKTI

Ekipler, Ahmed-i Hani Mahallesi’nde yaptıkları uygulamada, her aracı ayrı ayrı kontrol etti. Bir gelin arabası da polisin takibine girdi. Süslenmiş otomobili durdurunca ekipler bile gözlerine inanamadı. 

Araçta yapılan aramada, gelin ve damat yerine yabancı uyruklu sürücü R.N. ve kaçırdığı 2 düzensiz göçmenle karşılaştılar. 

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Düzensiz göçmenler sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, gözaltına alınan yabancı uyruklu sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...